Grön starr

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Grön starr, även kallat glaukom, är en sjukdom som angriper och skadar ögats synnerv och orsakar en gradvis försämring av synfältet. Detta är en vanlig sjukdom som kan komma plötsligt eller långsamt och inträffar vanligtvis vid äldre ålder. Grönstarr är mycket sällsynt hos personer under 50 år.

Oavsett hur och när man insjuknar av grön starr så är det alltid allvarligt och sjukvård krävs snabbast möjligast för att kunna bromsa utvecklingen av sjukdomen. Starr orsakar tryckstegring i ögat och upptäckas oftast när det gått så långt att man själv märker att synen har påverkats så pass att man upplever det som problematiskt.

Grönstarr

Lider du av grön starr? – Globen Ögonklinik för snabb och professionell vård!

Vanligtvis behandlar man grönstarr med tryckdämpande ögondroppar. Skulle inte fungera, så gör man ett operativt ingrepp. Vid extremfall sätts ventiler in i ögat för att dränera kammarvattnet. Än kan man inte bota grön starr, men behandlingarna gör det möjligt att förebygga negativ utveckling.

Detta ser vi som en konstant förändringsprocess, därför söker vi ständigt nya vägar för att kunna erbjuda bästa tänkbara sjukvård. Med belåtna referenser och varma rekommendationer har vi fått god kvittens på att våra behandlingar har underlättat för många.

Kontakta oss för hjälp med grönstarr

För ytterligare information är du välkommen att kontakta oss på Globen Ögonklinik. Så berättar vi närmare om våra behandlingar.

Vi hjälper dig med din grönstarr! Välkommen!

  • johanna-skarang

    Jag fick ett otroligt proffsigt, vänligt och lugnt bemötande av alla, från receptionisten till sköterskan och läkaren. Alla ni som har ett synfel och har möjligheten att göra en ögonlaseroperation, gör det. Ni kommer aldrig att ångra er och precis som jag tänka, ”varför gjorde jag inte detta tidigare?”.

    Johanna Skareng Ögonlaser
  • Joakim Gustafsson-2012

    Idag är det över 2 månader sedan jag utförde operationen och jag vaknar fortfarande upp varje morgon och känner att behandlingen är bland det bästa jag gjort i mitt liv.

    Joakim Gustafsson Ögonlaser

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Ring vår växel:
08-6498800 eller maila info@globenogonklinik.se