Ögonläkare i södra Stockholm

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Välkommen till oss på Globen Ögonklinik när du är ute efter en bra ögonläkare i Södra Stockholm. Vi är en av landets äldsta och mest erfarna ögonkliniker och behandlar alla olika typer av synfel och sjukdomsrelaterade ögonproblem, och erbjuder bland annat ögonlaser och linsbyte. Kliniken grundades av svenska läkare som fortfarande är aktiva i verksamheten, och genom åren har vi haft tiotusentals nöjda kunder som idag kan njuta av livet helt utan glasögon och linser. Vi har dessutom avtal med landstinget sedan tjugo år tillbaka, vilket ytterligare utgör en kvalitetsstämpel för den höga kvalitet och servicenivå vi håller. Vi är pionjärer inom synfelsbehandlingar och ögonlaser i Sverige, och med det sagt är vi ett bra val av ögonläkare i Stockholm – oavsett vilken typ av synproblem du har.

När du kommer till oss erbjuder vi dig alltid en förundersökning för att ta reda på vilken typ av behandling som passar för just dina ögon och det synfel du vill åtgärda. Denna konsultation är självklart helt gratis och tar ungefär en timme. Det är också ett bra tillfälle för dig att ställa eventuella frågor till vår synfelsspecialist.

Klinik med erfarna ögonläkare i Stockholm

Vi arbetar efter ledorden kvalitet, kunskap och säkerhet, och dessa begrepp följer oss genom hela verksamheten och arbetsprocessen. Rent konkret innebär det för dig som patient att all ögonkirurgi utförs av ögonläkare med specialistkompetens och minst tio års erfarenhet. Många av våra ögonläkare och ögonsjuksköterskor är själva behandlade mot olika synfel med våra välbeprövade tekniker. Det gör att du alltid kan vara trygg med att vända dig till oss som din ögonläkare i Stockholm.

Kontakta oss som ögonläkare i södra Stockholm

Vi har två olika kliniker i södra Stockholm, en i Globen och en i Skärholmen. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller om du vill boka in en konsultation hos våra ögonläkare för en synfelsbehandling, så hjälper vi dig. Du når oss enklast via mail, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Välkommen!

  • johanna-skarang

    Jag fick ett otroligt proffsigt, vänligt och lugnt bemötande av alla, från receptionisten till sköterskan och läkaren. Alla ni som har ett synfel och har möjligheten att göra en ögonlaseroperation, gör det. Ni kommer aldrig att ångra er och precis som jag tänka, ”varför gjorde jag inte detta tidigare?”.

    Johanna Skareng Ögonlaser
  • Joakim Gustafsson-2012

    Idag är det över 2 månader sedan jag utförde operationen och jag vaknar fortfarande upp varje morgon och känner att behandlingen är bland det bästa jag gjort i mitt liv.

    Joakim Gustafsson Ögonlaser

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Ring vår växel:
08-6498800 eller maila info@globenogonklinik.se