Globen Ögonklinik

Vid våra ögonkliniker i Stockholm Globen och Skärholmen utförs över 50 000 patientbesök varje år. Globen Ögonklinik har för närvarande 12 st verksamma ögonspecialister och 4 st ortoptister. Verksamheten startade 1995 och idag omfattar gruppen drygt 50 medarbetare. Globen Ögonklinik är en del av Capio Medocular.

Alltid senaste tekniken Vår breda maskinpark består av ett flertal synfelslasrar som t.ex. Excimerlaser och IntraLase® för synfelsbehandlingar samt argon, SLT och yag-lasrar för sjukvårdsbehandlingar mot grön starr, efterstarr och diabeteskomplikationer. Vi kan därmed erbjuda ett mycket brett program av ögonlaserbehandlingar.

Sedan flera år har vi dessutom avtal med Stockholms län landsting avseende gråstarroperationer, öppenvård samt polikliniska ögonoperationer såsom vaglar, entropion, ektropion, pterygium och tårvägsoperationer. Globen Ögonklinik har även stor kompetens när det gäller att behandla de flesta typer av skelning/strabism.

Vårt motto: Kvalitet, Kunskap och Säkerhet = Trygghet för dig Rent praktiskt innebär det att alla synfelsbehandlingar utförs av ögonläkare med specialistkompetens och minst 10 års erfarenhet av olika ögonlaserbehandlingar. Ett flertal av våra ögonläkare och ögonsjuksköterskor är själva behandlade mot synfel med vår framgångsrika och världsbeprövade teknik

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Ring vår växel:
08-6498800 eller maila info@globenogonklinik.se