Lediga tjänster

Lediga tjänster

Globen Ögonklinik är ett privat specialistvårdsföretag som startades 1995.
Vår huvudinriktning i verksamheten är laserbehandlingar mot optiska synfel (närsynthet, översynthet och astigmatism), ögonoperationer (huvudsakligen gråstarroperationer och ögonplastikkirurgi) samt allmän ögonsjukvård. Företaget innehar vård- och auktorisationsavtal för gråstarroperationer och öppen ögonsjukvård med Stockholms läns landsting.

——————–
Medarbetare till kundcenter
Vårt kundcenter är kontaktpunkten för merparten av klinikens 50000 patienter som besöker oss varje år. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa våra patienter med vårdrelaterade frågor och bokning i våra journalsystem, därav är det meriterande om du har erfarenhet från vårdyrket eller annan erfarenhet från ögonsjukvård. Tjänsten är varierad då du även kommer att hjälpa till i vår reception och expedition.

För att jobba hos oss behöver du ha en god kommunikationsförmåga, vara stresstålig och tycka om att arbeta med människor. Det är viktigt att du är noggrann och har mycket god datorvana. Du pratar och skriver svenska flytande. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och patienter.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Skicka din ansökan till: goran.lind@globenogonklinik.se
———————-
Vi söker Ögonläkare

För huvudsakligen mottagningsarbete vid vår klinik i Skärholmen Gallerian. Det kan även bli aktuellt med arbete inom vår refraktiva del som just nu expanderar kraftigt.
Om du är intresserad kan du höra av dig till Göran Lind: goran.lind@globenogonklinik.se
———————–
Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska sökes till vår klinik i Skärholmen
Vi kan erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete på vår klinik i Skärholmens centrum där vi utför mottagning och polikliniska operationer. Arbetsuppgifterna innefattar bl a egen mottagning, diabetesscreening, synfältsundersökningar samt annat mottagningsarbete med undersökningar och återbesök.

Vi söker dig som är utbildad ögonsjuksköterska eller sjuksköterska gärna med erfarenhet av ögon.

Omfattning: Heltid
Arbetstidens förläggning: Dagtid vardagar
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2017-12-15

Skicka din ansökan till:
goran.lind@globenogonklinik.se
————————————————————-
Läkarsekreterare
Vi fortsätter att växa och behöver ytterligare en läkarsekreterare. Du har adekvat utbildning och får gärna ha erfarenhet av ögonsjukvård men det är inget krav. Du har datorvana och behärskar de vanliga programmen. Du kommer att arbeta främst som sekreterare åt ögonläkare men även andra arbetsuppgifter kan komma att ingå. Som person är du trygg och pålitlig samtidigt som du är pigg och glad. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om när det är ett högt tempo. Du trivs även med att ”vara spindeln i nätet”. Tjänsten gäller i huvudsak vår klinik i Skärholmens Centrum men det kan även bli aktuellt att arbeta på kliniken i Globen City.

Intresserad? Skicka in en ansökan till: goran.lind@globenogonklinik.se

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Ring vår växel:
08-6498800 eller maila info@globenogonklinik.se