Johanna Skareng

johanna-skarang

Behandlad med: ELSA

Jag har en kompis som gjort en ögonlaseroperation och det var genom henne jag fick idén och vi anser båda två att det är det bästa vi gjort.

Första träffen på kliniken var väldigt förtroendegivande. På Globen Ögonklinik var det ingen som prackade på mig någon behandling, jag var nästan tvungen att be om att få genomgå den och de informerade flera gånger om hur det skulle gå till och vilka komplikationer som kan tillstöta.

Enda problemet för mig var att finna tid så jag åkte till kliniken i mellandagarna julen 2009. Jag fick ett otroligt proffsigt, vänligt och lugnt bemötande av alla, från receptionisten till sköterskan och läkaren och innan jag åkte hem ett par timmar efter att jag anlänt till kliniken fick jag numret till läkaren som genomfört operationen ifall jag skulle få problem.
Första dagarna var jag otroligt ljuskänslig och det bara rann tårar hela min vakna tid, men jag kände ingen smärta. Sedan blev jag väldigt torr i ögonen men jag hade droppar som smörjde och återfuktade dem och efter några dagar började jag se bättre än jag gjort på två decennier.

Vilken otrolig känsla att kunna köra bil utan glasögon och att se alla gatuskyltar. Att se vilken färg folk har på ögonen istället för två svarta hål, eller att slippa att ständigt torka av glasögonen från fett och fläckar alternativt bära kliande och skavande linser. Tack och lov att de dagarna är över för mig!

För ett par månader sedan genomgick jag en kompletterande operation på ett av ögonen. Det var mitt eget val och ingick i garantin. Även denna gång blev jag lika väl bemött.
Alla ni som har ett synfel och har möjligheten att göra en ögonlaseroperation, gör det. Ni kommer aldrig att ångra er och precis som jag tänka, ”varför gjorde jag inte detta tidigare?”.

Osäker på vilken behandling som är bäst för dig?

Boka en kostnadsfri förundersökning på någon av våra kliniker.

Boka här

Ring vår växel:
08-6498800 eller maila info@globenogonklinik.se